Punime Hekuri

Angjo Decor fale projekteve te punuara me shume kujdes e me plot fantazi artistike nga inxhinieret tone me nje eksperience shumevjecare ne artin e perpunimit te hekurit, realizon nje seri produktesh e modelesh.
Per te gjithe produktet tona perzgjedhim cilesin me te larte te hekurit dhe e perpunojme duke ndjekur hap pas hapi te gjithe etapt e nje perpunimi profesional, per tju ofruar nje produkt jo vetem te bukur artistikisht por edhe jetegjate ne kohe.

Produktet tona prodhohen sipas modeleve tona te cilat mund ti perzgjidhni nga katalogu jone online ose sipas deshires tuaj.

  • Porta Hekuri | modele antike ose moderne, te madhesive te ndryshme
  • Rrethime avlliet | te gjitha sipas porosise, nje pafundesi mondelesh e strukturash
  • Shkalla metalike | perdorim i mbrendshme apo te jashtem, modele sipas stileve antike apo moderne
  • Parmake hekuri | per perdorim ne shkalla, ballkone, apo veranda, stile te vecanta sipas shijeve tuaja